Tips voor thuiswerken met je iPad
Thuiswerken wordt steeds meer normaal. Laten we eerlijk zijn, het komt soms ook wel heel goed uit. Wel betekent dit dat je thuis een kantoortje moet inrichten. Al zal niet elk huishouden hier plek voor hebben. Je zou denken dat je met een IPad veel minder mogelijkheden hebt dan met een laptop, maar ook thuiswerken met je iPad is mogelijk. Met een aantal tips en accessoires kun je jouw thuiswerk plek compleet maken met een IPad. Weten wat onze iPad thuiswerk tips zijn? Lees snel verder.

Vergaderingen bijwonen
Tegenwoordig gaat alles via internet. Zo ook het volgen van besprekingen en vergaderingen. Met een laptop met goed internet en een duidelijke camera kun je via verschillende apps deze vergaderingen bijwonen. Dit kan gelukkig ook allemaal met je iPad. Hierop kun je dezelfde apps downloaden en beschik je over goede audio en een goede camera. Apps zoals Zoom, Skype en Teams zijn allemaal te downloaden in de appstore. Om alles nog beter mee te krijgen kun je ook oordopjes gebruiken. Zo sluit je omgevingsgeluiden uit en kunnen je collega’s je ook beter verstaan.

Notities op je iPad
Wil je een to do list bijhouden of de belangrijkste punten uit een bespreking nog even op papier zetten? Dan kan dit met je iPad gemakkelijk in notities. De notities van Apple zijn ontzettend handig om te gebruiken tijdens het thuiswerken. Hierin kun je ook tabellen maken om nog meer duidelijkheid te schetsen. Met de markeer functie heb je ook de mogelijkheid om zelf te schrijven of te tekenen. Werkt het touchscreen van je iPad niet helemaal lekker? Kom dan vooral langs bij Telefoon Reparatie Breda om dit te laten repareren.

Accessoires
Om het thuiswerken met iPad nog makkelijker te maken kun je gebruik maken van verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een flexibele tablethouder. Hiermee kun je je iPad op ooghoogte zetten, waardoor je geen last krijgt van je rug of nek. Ook thuis moet je werkplek ergonomisch verantwoord zijn. Je kunt ook een toetsenbord en externe muis gebruiken om beter en sneller je werk te kunnen doen. Deze koppel je met Bluetooth aan je iPad en binnen no time staat de perfecte e-mail op je scherm.

Bestanden opslaan
Al heb je op je iPad geen bureaublad waarop je alle bestanden in mapjes kunt indelen, toch kun je je werk goed opslaan of downloaden. Elk Apple apparaat heeft toegang tot iCloud. Of dit nu gaat om je iPhone of iPad. Dit begint bij 5GB opslagruimte, maar dit kun je altijd uitbreiden. Ook kun je gebruik maken van programma’s zoals Dropbox. Dit is vooral prettig als je samen met collega’s aan dezelfde bestanden werkt. Ook kun je met de bestanden-app van Apple altijd en overal toegang krijgen tot je bestanden van verschillende Clouddiensten.

Externe opslag voor iPad
Een iPad is en blijft een gadget. Hier kan nu eenmaal wat mis mee gaan. Om het zekere voor het onzekere te nemen kun je je werk ook opslaan op een externe harde schijf. Met de USB-c aansluiting kan je iPad connectie maken met een externe harde schijf om zo al je kostbare werk veilig te stellen. Of je nu deze problemen hebt met je iPad of telefoon, bij iPhone reparatie Breda kun je altijd terecht voor de beste reparatie van jouw apparaten. Op deze manier kun je zo snel mogelijk weer aan de bak met thuiswerken op een iPad.