Op 12 September 2017 was het moment waarop menig iPhone liefhebber heeft gewacht. In California presenteerde Apple drie nieuwe modellen iPhone ’s.  De iPhone 8 en de iPhone 8 Plus als de opvolger van de welbekende iPhone serie. Toch stonden deze twee modellen in de schaduw van de presentatie van de nieuwe lijn van de iPhone. Namelijk de iPhone X. Dit model is ontworpen voor de gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de iPhone.

Om dit te vieren gaan wij er één weggeven. Wil jij kans maken op deze gloednieuwe iPhone X? Meedoen is heel simpel. Like onze pagina en deel dit bericht. Klaar is Kees! Deze iPhone wordt op 1 december verloot dus doe snel mee! Wij feliciteren de winnaar van dit prachtexemplaar alvast namens heel het Fixking team.

Tijdens de twee uur durende presentatie werd tot in de diepste details getreden over de verbeteringen en nieuwe functie ten opzichte van de voorgaande iPhone ‘s . We snappen dat de doorsnee persoon geen zin heeft om heel de presentatie te bekijken. Vandaar dat wij bij fixkings de belangrijkste en interessantste zaken voor jullie op een rijtje hebben gezet.’

Belangrijkste veranderingen:

  1. Het scherm van de Iphone X bestaat volledig uit glas en is 5,8 inch.
  2. Deze iphone heeft twee camera’s met beiden 12 megapixels.
  3. Opslagcapaciteit is opgeschroefd naar 256 GB. (Tevens ook in kleinere opslagvariant verkrijgbaar)
  4. Twee uur langere batterijduur ten opzichte van de iPhone 7.

New Features:

  1. Draadloos laden en Fast-charging (50% in 30 min)
  2. Toegang met code en Face recognition 
  3. De iPhone X is stof- en waterresistant.
  4. Home-button is vervangen door simpel naar beneden te swipen.

 

Voor meer informatie over dit model kunt u meer lezen op de Apple website. Voor meer informatie over telefoon reparaties of de kosten van een iphone reparatie kunt u bij ons terecht voor de scherpste deals. Regelmatig posten wij tips en tricks voor het behoud van uw telefoon, volg ons daarom op onze Facebook.