iphone 6 reparatie tilburg

iPhone 6 scherm reparatie nodig?

Zoek je een aanbieder voor jouw iPhone 6 scherm reparatie? Zoek dan niet verder. Bij www.fixkings.nl zijn we gespecialiseerd in alle mogelijke iPhone reparaties. Is het scherm van jouw iPhone defect? Blijf dan niet door lopen met een kapot scherm en kom langs in één van onze winkels. Naast een degelijke reparatie profiteer je bij ons van nog veel meer voordelen:

  • Onderdelen van hoge kwaliteit.
  • Altijd een snelle service.
  • Transparante tarieven.

 

Onderdelen van hoge kwaliteit

Een goede schermreparatie verlengt de levensduur van je iPhone. Je hoeft dan immers geen geld uit te geven aan een dure nieuwe iPhone. Om ervoor te zorgen dat jij zo lang mogelijk plezier hebt van je iPhone hebt, werken wij alleen met onderdelen van de beste kwaliteit. Ook krijg je altijd garantie op de reparatie. Je kunt er dus op vertrouwen dat de reparatie goed word uitgevoerd.

 

Altijd een snelle service

Bij ons profiteer je van een snelle service. Als je in onze winkel langskomt kunnen wij je telefoon in de meeste gevallen al binnen 20 minuten repareren. Heb je geen tijd om naar ons toe te komen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Als je het wilt kunnen wij jouw toestel gratis en voor niets bij jou op komen halen. Zodra we het scherm gerepareerd hebben brengen we hem dan, eveneens gratis, weer bij jou langs. Kost dit teveel tijd? Dan komen wij graag bij jou langs om het scherm van je iPhone op locatie te komen repareren.

 

Transparante tarieven

Niemand vindt het prettig om achteraf geconfronteerd te worden met extra kosten voor reparatiewerkzaamheden. Daarom hanteren wij heldere tarieven. Op onze website vind je een uitgebreid overzicht van onze prijzen voor schermreparaties. Op die manier weet je altijd precies waar je aan toe bent.