Nieuwe iphone of reparatie in breda

Nieuw toestel kopen of toch liever een iPhone reparatie?
Twijfel je tussen een iPhone reparatie of de aanschaf van een nieuwe iPhone 8? Een begrijpelijk dilemma. De nieuwe iPhone wordt namelijk op 12 september gepresenteerd en zal niet lang daarna overal verkrijgbaar zijn. Tijd om eens stil te staan bij deze nieuwe telefoon.

 

Wat kunnen we van de nieuwe iPhone verwachten?
Waar de iPhone 7 weinig nieuws te brengen had belooft de nieuwe iPhone 8 een innovatief model te worden. Om te beginnen zal deze nieuwe telefoon uitgerust zijn met een geheel nieuwe behuizing. Ook zal deze iPhone over een geavanceerd oled-display beschikken. Verder zijn er op dit moment geruchten dat de nieuwe iPhone een draadloze oplaadfunctie heeft. Dus geen gedoe meer met snoeren. Ook heeft het nieuwe model wellicht geen homeknop meer en er is een speciale functie voor gezichtsherkenning.

 

Prijzen iPhone 8
De nieuwe iPhone 8 lijkt dus een flinke verbetering te zijn ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 7. Dit geldt overigens niet voor de prijzen. Volgens de geruchten wordt de iPhone 8 het duurste model in de geschiedenis van Apple. Het instapmodel met 64GB zou niet minder dan 1000 euro gaan kosten. De toestellen met 256GB en 528GB vallen dus nog veel duurder uit.

 

De nieuwe iPhone te duur? Kies voor reparatie
Als je een defecte smartphone hebt overweeg je wellicht de aanschaf van de nieuwe iPhone 8. We kunnen ons echter goed voorstellen dat de hoge prijzen toch een beetje teveel van het goede zijn. Gelukkig is er altijd een goed alternatief in de vorm van reparatie. Een defecte smartphone is immers nog lang niet afgeschreven. Bij www.fixkings.nl kunnen we vrijwel elke reparatie aan jouw iPhone uitvoeren. Van het herstellen van schermen tot het vervangen van onderdelen. Meestal is dit ook nog eens heel betaalbaar. Waarom zou je dan onnodig veel geld uitgeven aan een iPhone 8?